Giuliano i Ela u spotu za pjesmu “Znaš li onaj čudan osjećaj”

Najpoznatiji splitski glazbeni zavodnik, nasmijani i uvijek dobro raspoloženi Giuliano, nedavno je otkrio svoj glazbeni adut za 63. izdanje Zagrebačkog festivala, pjesmu ‘Znaš li onaj čudan osjećaj’.

Prije tjedan dana Giuliano je u zagrebačkoj dvorani Lisinski odličnim koncertom proslavio dvadeset godina samostalne karijere i tom prigodom je mnogobrojnoj, dobro raspoloženoj publici predstavio i novi singl. Pjesma je kako se kaže ‘na prvu’ osvojila slušatelje, ali i struku.

‘Znaš li onaj čudan osjećaj’ u međuvremenu je dobio i svoju filmsku priču, za koju je zaslužna ekipa mladog splitskog redatelja Tonija Banova, i lijepa Ela Vujnić, Giulianova partnerica u spotu.

‘Jako se veselim novom spotu ‘Znaš li onaj čudan osjećaj’. Fenomenalan spot, redatelj Toni Banov odlično je odradio svoj dio posla, kao i Ela Vujnić. Spot odlično prati pjesmu i nadam se da će svi uživati u priči ‘Znaš li onaj čudan osjećaj’.’, kazao je Giuliano.

Kako izgleda ‘Znaš li onaj čudan osjećaj’ u odličnoj izvedbi Giuliana pogledajte na YouTube kanalu https://youtu.be/XGylUJEPQOk

Dok čekamo početak 63. Zagrebačkog festivala, sigurni smo kako ćete novi singl imati prigodu čuti i na Giulianovom Novogodišnjem koncertu 31.12. u Hotelu Park u Splitu!