Pjesme

Fluentes feat. Vjeko Filipović predstavljaju novi singl “Jedni drugima”

Dok njihov posljednji singl “Obećanje” još uvijek vrlo uspješno plovi radijskim eterom, slavonski bend Fluentes i dalje radi na novim pjesmama. Tako su udružili snage s izuzetnim vokalom tamburaškog sastava TSK, Vjekom Filipovićem u novom singlu “Jedni drugima”.

Pjesma koju danas predstavljaju sedmi je singl Fluentesa kojim najavljuju i skorašnji izlazak svog novog albuma.
Glazbu i tekst za ovu pjesmu, kao i za sve prijašnje, napisao je Goran Bošković, a aranžman pjesme potpisuje Željko Nikolin u čijem je studiju pjesma i snimljena.

Vrlo sjetna pjesma govori o tome kako gubimo jedni druge jer smo previše otuđeni i sami u svojim svjetovima.

“Tijekom rada na novom albumu TSK, kojeg su dečki predstavili prije neki dan, a gdje sam autor jedne od pjesama, stvorila se i pjesma “Jedni drugima”. Predložio sam Vjeki da je otpjevamo zajedno i ispalo je sjajno. Nije to uobičajena božićna pjesma, tekstom sam se više orijentirao na međusobne odnose. Sjetio sam se vremena kada smo više bili okrenuti bližnjima, više smo razgovarali i slušali. U današnje vrijeme to je potpuno drugačije; sada većinu vremena provodimo za računalima, gledamo tuđe živote pokušavajući nadomjestiti prazninu u našem životu. A to tako ne ide.” uz smijeh kaže Goran, frontmen Fluentesa.

Izvor: menart.hr

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend