Glazbene vijesti

Ekskluzivno! ET predstavlja novu pjevačicu – Saru-Elenu!

Grupa ET predstavlja novu pjevačicu Saru-Elenu, a početak nove faze ET-a i suradnje najavljuju singlom „ Ako možeš, oprosti „ čiji je autor glazbe i teksta Boytronic, dok aranžman potpisuje Inav Coste. „Ako možeš, oprosti„ prvi je single, s kojim će grupa ET nastupiti u lipnju na CMC Festivalu u Vodicama.

Iza grupe ET je 29 uspješnih godina, 9 izdanih albuma, na desetke hitova koje pjevaju sve generacije, od prvih pjesama Tek je 12 sati, Da ti nisam bila dovoljna, pa sve do novijih uspješnica kao što su Prazan stan, Soba 202 i dr. 26- godišnja Sara-Elena dolazi iz Osijeka, do svoje šeste godine živjela je u Njemačkoj, a posljednjih pet godina živi u Zagrebu. Dolazi iz glazbene obitelji, pjevanjem se počela baviti još kao dijete u devetoj godini, te pleše i sve vrste plesova. Već kao djevojčica pokazivala je izniman dar za ples i pjevanje, a svoj prvi koncertni nastup i angažman imala je već sa 14 godina. Ljubav prema glazbi i plesu jednostavno je njen život.

Sara-Elena ostavila je najveći dojam na audiciji za novu pjevačicu, bila je upečatljiva glasom i svojom pojavom, te je definitivno najviše odgovarala senzibilitetu grupe ET, komentirao je autor pjesama, tvorac ET-a i producent Boytronic, dodavši da je uz sve kvalitete koje Sara- Elena posjeduje uz senzibilan i osebujan vokal, njen zarazan osmjeh i vedar duh bio završna karika za početak ove vjerujemo uspješne suradnje.

O novoj stranici svog života Sara- Elena kaže da ju i nadalje svakodnevno ostavlja bez daha, te je dodala koliko god to zvučalo potrošeno, da je ovom suradnjom realizirala sve svoje snove i da zaista živi svoj san.

Grupa ET ubrzano se priprema za snimanje videa, koje će biti početkom slijedećeg tjedna u režiji Darka Drinovca. Na svakodnevnim probama s najboljim hrvatskim koreografom Alenom Sesartićem, Sara-Elena usavršava atraktivnu koreografiju, a plesat će uz bok sa najboljim hrvatskim HIP-HOP plesačima i plesačicama, višestrukim državnim prvacima.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend