Emotivna Danijela Martinović oduševila prepuni Lisinski

Glazbena bajka Danijele Martinović pod nazivom ‘Zauvijek zajedno’ dugo će ostati u sjećanju svima koji su do posljednjeg mjesta ispunili koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski.

 

 

U više od dva sata ispunjenih dubokim emocijama Danijela je publici otpjevala najveće hitove dugogodišnje karijere. ‘Jednu za ljubav’, ‘Što sam ja’, ‘Ide mi’, ‘Brodolom’ i mnoge druge pjesme publika je pjevala u glas s Danijelom.

Publika je s velikim pljeskom dočekala i goste koncerta. Glazbena diva Doris Dragović otpjevala je pjesme ‘Željo moja’, ‘Malo mi za sriću triba’ i ‘Ima nešto u tome’ te koncertu dala dodatnu notu. Zadarska je klapa Munita iznenadila duetom s Danijelom u pjesmi ‘Došlo vrijeme’, poznatijoj kao ‘Košuljica’ iz doba Magazina.

Izvrsna produkcija, mapping s dosad u Hrvatskoj neviđenim elementima, vrhunska izvedba Danijelinog proširenog benda ovu su čaroliju učinili nezaboravnom. Posebni trenuci bili su i nastupi gostiju koncerta.

U koncertu su uživale i brojne osobe iz društvenog života Hrvatske poput košarkaške legende Dina Rađe, Jelene Rozge i Stjepana Hausera, savjetnika Predsjednice RH dr.sc. Tomislava Madžara, pomoćnika ministra prometa Josipa Bilavera, TV voditeljice Ivane Šundov Hojan, predsjednika uprave Croatia Recordsa Želimira Babogredca, Alke Vuice i brojnih drugih.

Danijela Martinović, koja je blistala u kreacijama modnog dvojca Arileo, u mjesecima koji su pred nama priprema nam brojna glazbena iznenađenja u kojima će uživati fanovi diljem Hrvatske.

(24sata.hr)