Emir & Frozen Camels potpisali ugovor s Croatia Recordsom

Rock bend Emir & Frozen Camels (EFC) pridružio se najvećim imenima muzičke regionalne scene i u Zagrebu svečano potpisao ugovor s izdavačkom kućom Croatia Records. U ime benda potpis na ugovor stavio je njegov lider Emir Bukovica.

Nakon dugogodišnje uspješne suradnje s Dallas Recordsom, pod čijim okriljem je EFC bend objavio tri vrlo uspješna i regionalno nagrađivana studijska albuma, ovaj bend se odlučio na promjenu diskografa.

Iako zadovoljan dosadašnjom suradnjom s prethodnim izdavačem, Bukovica je kazao da se u bendu raduju novom diskografu, te dodao:

“Drago mi je da je Croatia Records, kao najveća diskografska kuća na prostoru ex Jugoslavije, u EFC bendu i meni kao autoru prepoznala kvalitetu i potencijal za poslovnu suradnju, tim više što se na neki način ispunila moja dječačka želja, kada sam gledajući reklamu tadašnjeg Jugotona s djetlićem, koji izgovara rečenicu “nova ploča”, sanjao da budem dijelom te kuće. Radujem se našoj predstojećoj suradnji.”

Emir & Frozen Camels u narednom periodu očekuje promocija njihovog posljednjeg singla i video spota “Flaster” na području Hrvatske i regiona, a prva veća se već desila prije par dana, kada je spot premijerno prikazan na MTV Adria.