Emina Jahović predstavlja novi singl i kozmetičku liniju

Emina Jahović objavila je novi singl “Romeo”. Uz novi singl predstavljen je i novi parfem Closer Swan City i linija body losiona i body mista Loud  iz pjevačicine kozmetičke linije Yaemina.

Početak  godine za Eminu Jahović ostaće upamćen po objavljivanju  singla  Romeo  uz koji je ova pjevačica objavila i novu kozmetičku liniju Yaemina, parfem Closer Swan City iz kolekcije Loud.

Romeo je pjesma koju sam napisala početkom 2015. godine. Ima taj fenomenalni tekst, muziku i aranžman, koji je uradio Atelje Trag, i kojima se posebno zahvaljujem na tome što su znali da isprate moju emociju. Zaista, Romeo je onako prava, feministička pjesma, pjesma koja štiti žene i objašnjava kakva jedna žena treba da bude i kako treba da se ponaša. Treba da bude uvijek jaka i stoji s obje noge na zemlji. Lijepo je to što će pjesma ispratiti promociju moje nove kozmetičke linije, novog parfema Closer, koji se zove Swan City i nove kolekcija Loud, izjavila je Emina Jahović, koja ovih dana boravi u Beogradu i Srbiji promovišući singl, kozmetičku liniju i parfem.

Emina Jahović je napisala muziku i tekst za novi singl Romeo, a za aranžman je bio zadužen popularni Atelje Trag.