CS&N obrađuju The Beatlese, The Rolling Stonese, Dylana…

Crosby, Stills & Nash napravili su otprilike trećinu svog novog albuma. Na novom uratku, u produkciji Ricka Rubina, naći će se obrade starih dobrih rock hitova, no Graham Nash kaže kako s izlaskom albuma nema žurbe.

“Treba nam više vremena nego za bilo koji album, na turneji smo od svibnja do listopada. Želimo kvalitetno napraviti album, jednako kao što to želi i Rick, stoga nema žurbe” kaže Nash.

Obožavatelji u međuvremenu pokušavaju popisati pjesme koje bi se mogle naći na albumu, s obzirom da ih trojka već izvodi uživo. “Ruby Tuesday” The Rolling Stonesa jedna je od njih, no Stephen Stills otkrio je kako će se na albumu naći i “Norwegian Wood” The Beatlesa, “Midnight Rider” The Allman Brothers Banda i “Girl From the North Country” Boba Dylana.
Bit će tu i “Uncle John’s Band” The Grateful Deada, “You Can Close Your Eyes” Jamesa Taylora, “Lives in the Balance” Jacksona Brownea, te “Reason to Believe” Tima Hardina.

Nastavak rada na albumu očekuje se početkom iduće godine, a u proljeće 2011. trebao bi biti objavljen live album četvorke Crosby, Stills, Nash & Young iz 1974. godine. (muzika.hr)