Cijeli svijet dirnula božićna želja djevojčice koja je u pismu Djedu Mrazu poželjela da tata više ne tuče mamu

Većina djece u pismima Djeda Mrazu moli za neku novu igračku. No, jedna djevojčica u svome pismu poželjela je da njezin tata prestane tuči njezinu majku. To dirljivo pismo je među onima koja su primljena u sklopu kampanje Be An Elf koja pomaže siromašnoj djeci da dobiju što žele za Božić.

Tako je jedna 12-godišnjakinja u pismu napisala da je bila vrlo dobra te da želi da tata više ne tuče mamu. Također poželjela je i zamorca, školsku torbu i knjige.

Djevojčica želi meke ručnike koji fino mirišu

Siromašna djeca često u svojim pismima traže stvari koje većina djece uzima zdravo za gotovo. Tako je jedan dječak, kako piše The Mirror, poželio torbu za ručak, bočicu za vodu i Star Warse. Erin je, pak, poželjela meke ručnike koji lijepo mirišu i bijele čarape.

Na pitanje postoji li nešto što joj treba, djevojčica Sofija odgovorila je da bi voljela da joj se  vrati njezina sestra, koja je nedavno umrla. Kampanja je pokrenula udruga Mothers Against Drugs iz Australije, a prošle godine 400 volantera pomoglo je 700 obitelji i uljepšalo njihove božićne blagdane.

(telegram.hr)