Christina Aguilera će nastupiti na 2010 MTV Movie Awardsima

Jedan od najupečatljivijih glasova i najuspješnijih izvođača prošlog desetljeća Christina Aguilera je potvrdila svoj nastup na pozornici 2010 MTV Movie Awardsa.

Aguilerina izvedba “Not Myself Tonight” odigrat će se samo nekoiko dana prije izalska njenog dugo očekivanog albuma ‘Bionic’ 8. lipnja. Uz nju,su Tom Cruise, Cameron Diaz, Zac Efron, Jonah Hill, Jessica Biel, Bradley Cooper, Steve Carell,  Miranda Cosgrove, Shaun White, Vanessa Hudgens, Sean “Diddy,” Combs i Russell Brand prvi potvrđeni prezenteri.

2010 MTV Movie Awards će voditi Aziz Ansari uživo iz  Gibson Amphitheatera u Universal Cityju, Kalifornija 6. lipnja u 3:00 sata po našem vremenu.

 

“MTV je uvijek podržavao moju glazbu i moju karijeru i jako sam uzbuđena što ću opet nastupati na Movie Awardsima. Nastupit ću samo nekoliko dana prije izlaska mog albuma ‘Bionic’,” rekla je Christina Aguilera.

Nastavljajući tradiciju jednog od najšokantnijih i netipičnih dodjela nagrada na televiziji, ovogodišnja dodjela imat će tri potpuno nove kategorije

“BIGGEST BAD-ASS STAR”, “BEST SCARED-AS S**T PERFORMANCE” i “GLOBAL SUPERSTAR” (Najopakija zvijezda, Najusranija od straha izvedba i Globalna superzvijezda). Po prvi put u povijesti “Movie Awardsa” glasovanje će biti međunarodno, a obožavatelji iz cijelog svijeta će moći dati svoj glas za svoju najdražu globalnu superzvijezdu na svojim lokalnim MTV websiteovima.

O nominiranima za “2010 MTV Movie Awards” u 13 starih i novih kategorija odlučili su gledatelji. Od 29. ožujka do 9. travnja su na  MovieAwards.MTV.com (www.MovieAwards.MTV.com) odlučivali koji će od njima najdražih filmova, scena i glumaca biti nominirani.

A sada, od 12. svibnja do 5. lipnja počinje glasovanje za pobjednike. Starbucks Coffee Company se po prvi put udružuje s “MTV Movie Awardsima” kao ovogodišnji partner u glasovanju, što uključuje i kategoriju za Najbolji film. Ta će posebna kategorija ostati otvorena, i bitka za najdraži film godine trajat će i za vrijeme dodjele.

MovieAwards.MTV.com je službena stranica “MTV Movie Awardsa” koju obožavatelji mogu posjetiti i glasovati, te dobiti najnovije informacije o ovogodišnjoj dodjeli; gledati isječke najvažnijih događaja s prošlogodišnje dodjele; naći popis dobitnika iz 2009.; i pogledati modne i celebrity komentare sa zlatnog tepiha.

2010 “MTV Movie Awards” i “MTV Video Music Awards” bit će ponuđena potencijalnoj publici od više od 1,2 milijarde ljudi kroz MTV-jevu globalnu mrežu od 64 programa u 641 milijun kućanstava u svijetu. Uz to, pripadajući program i sadržaji bit će dostupni i interaktivnoj zajednici, putem MTV-jevih više od 200 digitalnih medijskih usluga u cijelom svijetu.

Službeni sponzori “2010 MTV Movie Awardsa” uključuju Kia Motors, Orbit® gum, Starbucks Coffee Company i Taco Bell®.  Orbit je registrirani brend Wm. Wrigley Jr. Company.