Celine Dion stiže u Zagreb! Evo što znamo o velikom spektaklu…

Svjetski poznata pjevačica potvrdila je svoj nastup u zagrebačkoj Areni. U sklopu turneje ‘Courage’, 5. lipnja 2020. godine nastupit će u Hrvatskoj.

Na svom Instagram profilu objavila je i video u kojem pozdravlja svoje obožavatelje na njihovom jeziku, a svoje mjesto je pronašao i hrvatski.

Mnoge je razveselila vijest kako svjetski poznata glazbena diva, Celine Dion uskoro stiže u Zagreb. Vijest je odjeknula brzinom munje, a brojni obožavatelji nestrpljivo čekaju kad će moći nabaviti svoju kartu za spektakularni nastup.

Celine je na svom Instagram profilu objavila datume nastupa za iduću godinu, a dio su njezine svjetske turneje ‘Courage’, koja počinje 5. ožujka iduće godine u Brooklynu, a završava u Londonu 18. rujna.

Nastup u zagrebačkoj Areni bit će 5. lipnja 2020. godine, a Celine je svoj dolazak u Hrvatsku nagovijestila još prije 5 dana. Naime, objavila je kratki video u kojem je pozdravila brojne obožavatelje na njihovom jeziku te je na svakom od njih napisala ‘Vidimo se brzo’. Nije zaobišla ni hrvatski jezik pa su domaći obožavatelji jedva čekali službenu potvrdu. Karte u prodaju kreću od petka, 4. listopada, a brojni obožavatelji s nestrpljenjem očekuju čuti izniman glas ove 51- godišnje pjevačice koju pamtimo i po hitovima ”The Power of Love”, ”I’m Alive”, ”Because You Loved Me”, ali i hita ”My Heart Will Go On” iz filma ”Titanic” koji nam je prva asocijacija na pjevačicu kanadskog podrijetla.

(miss7.24sata.hr)