Boris Novković predstavlja novi singl “Ines”!

Uz ovogodišnji ‘Dan žena’ Boris Novković na sebi svojstven način dariva slušatelje, posebno obožavateljice. Jedan od najpopularnijih i najizvođenijih regionalnih glazbenika, u izdanju Hit Recordsa predstavlja svoj novi singl naslova ‘Ines’.
Nova glazbena poslastica, kao i u slučaju posljednjeg odlično prihvaćenog singla ‘Ako je to što vidim’ izlazi iz zajedničke autorske radionice Borisa Novkovića i Predraga Martinjaka. Boris je ovoga puta zaslužan za tekst i glazbu, dok P’eggy potpisuje aranžman i produkciju.

‘Ines’, Boris opisuje kao sebi svojstvenu baladu, ‘Pjesma je nastala u jednom dahu, to je kao da se čovjek priključi na izvor svega i od tamo prenese informaciju. Tri puta u životu to mi se dogodilo i to kod moje tri najveće pjesme ,’Tamare’ , ‘U dobru i zlu’ i ‘Vukovi umiru sami’. Za to je potrebno da se čovjek dovede u posebno pozitivno stanje iz kojeg može doseći taj kutak najveće inspiracije, a ja sam upravo sada u takvom stanju. Osjećam se sjajno i ispunjeno pozitivnom energijom, najkraće rečeno, nikad bolje.’

Boris dodaje kako su P’eggy i on, produkcijski, ali i aranžerski odlučili napraviti iskorak, ‘Tako je P’eggy pjesmu stavio u tango ritam obojen dahom Pulp Fiction Tarantinovske atmosfere u svom aranžmanskom izražaju. ‘Ines’ je svojevrsni odmak i svježina u odnosu na moju standardnu pop-rock produkciju’.

‘Iako se pjesma zove po imenu, vjerujem kako će kao i u slučaju ‘Tamare’ svatko za sebe pronaći neku emociju i ono nešto i u ovoj pjesmi.’, zaključio je Boris!

Izvor: Hit Records Press