“Srebro” Borisa Novkovića oduševilo fanove

Boris Novković, jedan od najpopularnijih kantautora u regiji, godinu je započeo s novim službenim singlom i spotom. “Srebro” je autorska pjesma koja se odmah nametnula kao jedan od glavnih aduta s novog albuma.

Nakon dvije pitke pop pjesme, “Ljeto je” i “Moja djevojka”, “Srebro” je jedna od onih u kojoj se najbolje ocrtava Borisova autorska vještina i produkcijski angažman Hrvoja Prskala.
 
“Novi singl ‘Srebro’ najavljivan je prethodnim singlovima proteklih nešto više od godinu dana. Neizmjerno sam sretan da su moj otklon od nekad surove stvarnosti oko nas i bezbrižnost u glazbenom i tekstualnom smislu naišli na super prijem publike i potvrdu dobre energije cijelog albuma. Kako se sve više upoznajemo s ostatkom albuma tako ću reći da smo moja ekipa i ja, od Hrvoja Prskala do suradnika u mojoj izdavačkoj kući Croatia Records, namjerno ostavili neke adute za kasnije. Vjerujem da je pjesma ‘Srebro’ upravo jedan od takvih koji su konačno dočekali svjetlo dana spremni da doplove do vaših playera”, objasnio je Boris.
 
Emotivna ljubavna balada osvaja već na prvo slušanje. Snagu pjesme dodatno pojačava filmska priča u režiji Tonija Lekića, Borisovog prijatelja. Ljubavni par glume Tea Šimić i Jan Širola, a u novom spotu Boris je ponovo ugostio multinstrumentalisticu i pjevačicu Lanu Škrgatić.

“Kako mnoge prave stvari dođu spontano, tako je došla i suradnja s Tonijem Lekićem, slučajnim susretom, zajedničkim afinitetom prema sportu i sličnim razmišljanjima o životu. Rezultat je, vjerujem, vidljiv u sjajnom videu majstorske Tonijeve režije i montaže. Hvala svima koji su dali obol ovom spotu, odličnim glumcima, mojim suradnicima u izdavačkoj kući na logistici i backupu, kao i specijalnim gostima Lani Škrgatić, sjajnoj glazbenici i kolegici te legendarnom Ratku Martinoviću”, dodao je Boris.


Boris Novković jedan je od naših najuspješnijih i najpopularnijih kantautora čiji su albumi prodavani u zlatnim i platinastim nakladama, a svi njegovi novi hitovi, kao i oni stariji poput “Kuda idu izgubljene djevojke”, “Jači i od sudbine”, “Sve mijenja se”, “U dobru i zlu”, “Dok svira radio”, “Šta je sa princezom moje vrele mladosti”, redovito su u airplayu radijskih postaja diljem regije. Pjesma “Srebro” deveti je singl s aktualnog albuma “Gori ulica”, jednog od najboljih glazbenih ostvarenja u protekloj godini, s pjesmama koje su vrlo brzo našle put do srca publike.