Boban Rajović: Mateo Kovačić dao mi je 18.500 eura napojnice

Crnogorski folk pjevač Boban Rajović za srpske je medije otkrio kako mu je najveću napojnicu dao hrvatski nogometaš i igrač Real Madrida Mateo Kovačić.

Najslađu napojnicu sam zaradio pjevajući Mateu Kovačiću, nogometašu Real Madrida, rekao je za srpski Informer Boban Rajović.

Popularni crnogorski folk pjevač otkrio je da je hrvatski nogometaš i veznjak Reala izvadio popriličnu svotu.

– Dao mi je 18.500 eura. Kad bi bilo više takvih noći, tko zna bih li se vratio u diskoteku. Napojnica je bila toliko slatka jer nitko nije vidio da mi daje novac, samo je smotao i stavio mi u džep – pohvalio se Rajović.

Nije Rajović otkrio kada je to bilo i gdje, no vijest da su nogometaši velikodušni u noćnom provodu i nije velika novost. U sličnim izlascima uživa i Edin Džeko, a Dejan Stanković odveo je talijanske suigrače iz Intera u noćni život u Beograd. Talijani su se, naravno, oduševili.

Mjesec dana nakon splitskog koncerta, Boban Rajović sprema se za još jedan veliki spektakl koji će 20. svibnja prirediti zagrebačkoj publici.

Split kao prvo odredište koncerte turneje ‘Jedan je život’ bio je mač s dvije oštrice za ovog popularnog pjevača. Ipak, koncert je nadmašio sva očekivanja, a Rajovićeva priča od taksista do čovjeka koji puni klubove diljem Europe uzburkala je javnost.

Za potrebe koncerta u ‘Spaladium Areni’, Boban je za produkciju izdvojio pozamašnu sumu budući da je te noći u Areni bilo najviše rasvjetnih tijela, zvučnika, scenografije,… od svih koncerta održanih u tom prostoru.

Kako saznajemo, ovaj pjevač za koncert u Zagrebu ne sprema ništa manji spektakl, a da ljudi vjeruju da će napraviti vrhunski show govori podatak da karte jednostavno ‘nestaju’ s prodajnih mjesta.

Boban je prije nekoliko dana u Zagrebu organizirao druženje sa najvatrenijim fanovima koji će zajedno sa njim u Areni pjevati njegove dobro poznate hitove.

(24sata.hr)