Beyonce objavila novu pjesmu na španjolskom, svu zaradu daje žrtvama uragana i potresa

Pjevačica Beyonce (36) snimila je prvu pjesmu nakon prošlogodišnjeg hvaljenog albuma “Lemonade” te nakon što je rodila blizance Rumi i Sira. Beyonce je na španjolskom snimila vokale za remiks pjesme “Mi Gente” J. Balvina i Willya Williamsa. Kako je najavila na svom Instagramu uz šareni photosession, sva zarada od singla ići će za žrtve potresa u Meksiku te uragana u Portoriku i karipskom otočju.

“Slomljeno nam je srce zbog potresa i uragana koji su uništili obitelji diljem svijeta. Postoji puno načina da pomognete. Nabrojali smo nekoliko organizacija koje pomažu pogođenima uraganima i potresom od Meksika do Kariba”, stoji u priopćenju pjevačice. Ona je s obitelji pomagala žrtvama uragana Harvey u rodnom Houstonu u Teksasu prije nekoliko tjedana te je s majkom Tinom dijelila ručak.

Meksiko je pogodilo nekoliko jakih potresa, od kojih je jedan bio 8.1 po Richteru te je poginulo 300 ljudi. Uragan Maria pogodio je Karibe prije 10 dana, nakon Harveya i Irme. Samo u Portoriku 3,5 milijuna ljudi ostalo je bez struje i šteta je velika.

Izvor: 100posto.hr