Glazbene vijesti

‘Ako zimi jorgovan procvjeta’, novi singl i video spot iz glazbene radionice Nede Ukraden!

Kada je u pitanju jedinstvena i uvijek posebna Neda Ukraden, za nju mirovanja u snimanju novih pjesama i video spotova nema. U pauzama između brojnih nastupa Neda je snimila pjesmu naziva ‘Ako zimi jorgovan procvjeta’. Upravo za ovu pjesmu smatra kako će, gledajući glazbeni opus, publika imati prigodu uživati u staroj, novoj Nedi.

‘Pjesma je nastala u suradnji s novom ekipom autora, s kojom prvi puta i surađujem. Autorica teksta Dragana, i Vladimir koji ima svoj bend, odradili su odličan posao kada je u pitanju glazba, tekst i aranžman pjesme. ˝Ako zimi jorgovan procvjeta˝pjesma je koja ima snažnu emociju i poruku. Ovo je nekako stara, nova Neda kada su u pitanju pjesme. Čim sam je čula, jako sam se obradovala, usljedilo je jedno lijepo druženje s autorima, te finalizacija pjesme’, rekla je Neda.

Nije se dugo čekalo ni sa snimanjem spota u režiji Gorana Šljivića, a sve po uputama same Nede koja je unaprijed imala cijelu viziju priče: ‘Što se tiče spota, sniman je u režiji Gorana Šljivića, a koncepciju i viziju kako treba izgledati imala sam upravo ja. Elegantan, opet jednostavan spot. Balerina koja se pojavljuje u spotu, također je moja vizija, jer sam nekako znala da se baš u ovom spotu ona mora pojaviti.’

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend