Završeno “Mošunjsko ljeto 2019.”

Proteklog vikenda održana je manifestacija “Mošunjsko ljeto 2019.”. U okviru manifestacije, koju je organiziralo HPED “Gradina 969”, odigran je turnir u malom nogometu, na kojem je sudjelovalo 18 ekipa.

Tijekom tri prekrasne večeri, uz bodrenje velikog broja ljubitelja malog nogometa, odigrano je 40 utakmica.

Publiku je posebno oduševila utakmica između Debelih i Mršavih. Nakon boljeg izvođenja penala, pobijedila je ekipa „Debelih“, a igrači iz timova debelih i mršavih nagrađeni su hladnim pivom i roštiljem.

Najviše uspjeha na turniru u malom nogometu imala je ekipa „Zabilje“, koja je u finalu, rezultatom 3:1, pobijedila ekipu „Caffe Smak“. Treće mjesto osvojila je ekipa „Kristal“.

Posebne nagrade dobili su igrači Božo Krišto, koji je proglašen najboljim igračem turnira, te Matej Petrović, koji je osvojio titulu najperspektivnijeg igrača.

Nagrade su uručili Marko Matijanić i Igor Bošnjak, voditelji i treneri Škole košarke „Prvi Koš“ Vitez.

Vrijedni članovi HPED Gradina 969 Mošunj – Vitez, koji su i organizirali ovu manifestaciju, zahvaljuju svim sponzorima i posjetiteljima, te poručuju da su zadovoljni i presretni što je manifestacija završena na najbolji mogući način.

Posjetitelji su bili oduševljeni, a organizator kaže da je cilj ove manifestacije ispunjen, te da će se novac prikupljen za vrijeme održavanja “Mošunjskog ljeta” uložiti u Planinarsku kuću „Gradina“ i sportski centar „Plandovo“ u Mošunju. Ovime su još jednom pokazali da su članovi HPED “Gradina 969” uvijek složni i spremni dati svoj doprinos društvu. 

(Radio Vitez)