Vijesti iz BiH

Zahvalnica Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH ministrici obrane Marini Pendeš

Direktor Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH Mirsad Vilić i njegov zamjenik Mile Jurić primili su u radni posjet ministricu obrane BiH, Marinu Pendeš.

Direktor Vilić je tijekom sastanka prezentirao trenutne aktivnosti koje provode policijski službenici Direkcije sukladno zakonskim nadležnostima. Istaknuo je zadovoljstvo povodom uspješno okončanih aktivnosti koje su provedene u suradnji s pripadnicima Oružanih snaga BiH i Ministarstva obrane BiH, a posebno za angažiranje ljudskih resursa Oružanih snaga BiH pri osiguranju događaja od izuzetnog značaja, te korištenje poligona za strelište, kao i zajedničke obuke u kojima su sudjelovali pripadnici Direkcije, Oružanih snaga BiH i Ministarstva obrane BiH. Ovom prilikom direktor Vilić je uručio ministrici Pendeš Zahvalnicu u ime Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH za izuzetnu suradnju i potporu Direkciji.

Uz riječi zahvale, ministrica Pendeš je izrazila uvjerenje da će se suradnja između ovih institucija uspješno i profesionalno odvijati i u budućnosti.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend