Za opuštanje u uredu: Igrajte se dok izgledate zaposleno

Sjedite u uredu, a radije biste pilotirali svemirskim brodom? Od sad možete oboje bez straha da vas šef uhvati kako se igrate za vrijeme radnog vremena, jer smo pronašli kolekciju igara koje izgledaju kao uredski softver.
CantYouSeeImBusy.com je kolekcija besplatnih Flash igara s kojima ćete moći zabušavati na poslu bez da netko primjeti, jer su prerušene u uredski softver. Svaka od njih se otvara u velikom prozoru, a ako naiđe šef, pritisnite razmak i iz igre će nestati svi zabavni elementi, a ostat će vam samo grafovi i statistike.

“Budimo realni, svi se želimo opustiti s vremena na vrijeme, ali želimo izgledati profesionalno i zaposleno”, kaže stranica. “Zato su sve igre na stranici dizajnirane da nitko ne primjeti da se igrate. Zapravo, vaš šef i kolege će misliti da radite marljivije no ikada.”

Na stranici se trenutno nalaze tri igre. Leadership vas stavlja u položaj pilota svemirskog broda, a da biste pobijedili, morate pilotirati između dvije zadane linije grafa u Excelu i dovesti brod na sigurno mjesto za slijetanje.

Breakdown je igra u kojoj lopticom morate razbijati blokove teksta, a u Cost Cutteru izbacujete blokove istih boja iz grafa.

U svakoj igri možete unijeti ime svoje tvrtke, tako da se doima kao da radite na stvarnom izvještaju.