Vitez: Uz prijetnju pištoljem, oduzeo novac radnici kladionice

Tijekom protekla 24 sata na području Kantona Središnja Bosna prijavljeno je jedno krivično djelo, a radi se o krivičnom djelu razbojstva, prijavljenom na području općine Vitez.

 

Naime, sinoć oko 22,05 sati, Policijskoj stanici Vitez prijavljeno je razbojstvo nad radnicom sportske kladionice „5 Plus“, koja se nalazi u ulici Josipa Kurevije, u Vitezu. Prema prijavi, razbojstvo je izvršila nepoznata muška osoba, koja je uz prijetnju pištoljem od radnice oduzela određenu količinu novca, nakon čega se udaljila u nepoznatom pravcu. Odmah po prijemu prijave izvršena je blokada šireg područja grada, te je vršena pojačana kontrola vozila i osoba, dok su službenici kriminalističke policije Policijske uprave Travnik izvršili očevid i nastvaljaju s poduzimanjem drugih istražnih radnji na otkrivanju izvršitelja.

Službenici policijske stanice Vitez otkrili su izvršitelja krivičnog djela krađe, koja je izvršena 06.06.2016. godine. Tada je otuđen rebrasti lim s objekta u  vlasništvu poduzeća Baumant d.o.o. Vitez. Osumnjičeni za ovo krivično djelo je M.S., rođen 1995.godine iz Viteza, protiv kojeg će biti podneseno izvješće o počinjenom krivičnom djelu kantonalnom tužiteljstvu Travnik.

 

JAVNI RED I MIR

 

Evidentiran je jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira.

 

SIGURNOST  PROMETA       

 

Dogodilo se deset prometnih nesreća u kojima su dvije osobe lakše povrijeđene. Iz prometa je isključeno jedno vozilo i dva vozača motornih vozila, uručena su 82  prekršajna naloga iz oblasti prometa, a mobilnim radarom evidentirana su 82 slučaja prekoračenja dopuštene brzine.