AUDIO: S osmijehom kroz život

U srijedu 20. ožujka obilježava se Svjetski dan oralnog zdravlja, a tim povodom JU Dom zdravlja Vitez u suradnji s Gradskim kazalištem mladih Vitez uz pokroviteljstvo Općine Vitez organizira edukativno-zabavni igrokaz za djecu i odrasle. Tema je važna za sve, jer očuvanje oralnog zdravlja i pravilno održavanje oralne higijene može biti preduvjet za poboljšanje opće kliničke slike.

Igrokaz ima za cilj razbijanje straha od stomatologa, uklanjanje predrasuda o trudnoći i posjetama stomatologu, ali i učenje pravilnog četkanja zuba. Važno je znati i kako socijalno ugroženi u našoj općini mogu besplatno popravljati i održavati svoje zube, a na raspolaganju su im stomatolozi JU Dom zdravlja Vitez. Najzanimljivije je što će doktori stomatologije u srijedu stati na ”daske koje život znače” i okušati se u glumačkim vodama.

Svi ste dobrodošli, od 7 do 77 godina, obilježite s nama Svjetski dan oralnog zdravlja i zabavite se sredinom tjedna.

Srijeda, 20. ožujka, kazališna dvorana u Vitezu s početkom od 19:00 sati. Posjetitelje očekuje prigodan domjenak kao i prigodni darovi.

Gošće otvorenog programa bile su doktorice stomatologije Antonijela Križanac i Ivana Dunđer Vidović, a cijelu emisiju poslušajte u prilogu: