Svijet

(VIDEO) Vozač promašio izlaz na autocesti pa napravio iznenađujući potez

Svi znamo kako je na autocesti strogo zabranjeno polukružno se okretati te ukoliko promašite svoj izlaz, morate nastaviti do slijedećeg, a zatim se vratiti na autocestu u suprotnom smjeru.

Međutim, ne dijele svi ovu logiku. Neki se vozači ne ustručavaju ugroziti svoju i sigurnost svih ostalih vozača ili čak voziti u pogrešnom smjeru kako bi se vratili na svoju rutu.

Vozač ovog Suzuki Jimnyja u Kini se nije odlučio za ove opasne metode. Nakon što je promašio izlaz, ugledao je pješački most i dobio sjajnu ideju.

Mali Jimny se popeo stubama i prešao autocestu preko mosta rezerviranog za pješake. Zbog svoje male veličine i okretnosti mali Suzuki nije imao poteškoća u izvođenju ove akrobacije.

Ipak, ovog domišljatog vozača je presrela policija. Kažnjen je s nešto manje od 200 kuna i oduzeta mu je vozačka dozvola te nekoliko bodova jer je ovaj potez očito zabranjen.

Treba napomenuti kako je maksimalna nosivost pješačkog mosta 1.000 kg, što je bilo gotovo jednako težini Jimnyja, uključujući vozača.

(dnevno.ba)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend