Velik uspjeh učenika SŠ Vitez na natjecanju iz matematike

Naš se grad može ponositi još jednim uspješnim događajem koji se održao danas u Srednjoj školi ”Vitez”. Naime,u Vitezu je održano natjecanje iz matematike učenika srednjih škola F BiH. Tom su prigodom mladi matematičari i njihovi profesori iz cijele F BiH pohodili Vitez.

Samo natjecanje,čije je otvaranje održano u 10 sati u dvorani SŠ Vitez, prilikom čega je i predsjednik matematičara Ruđera Boškovića, Niko Sušec, pozdravio sudionike, trajalo je tri sata. Nakon toga organiziran je i zajednički ručak u motelu “Bor”, a sve je završilo proglašenjem najuspješnijih učenika.
Na samom natjecanju su sudjelovali po dva učenika svih razreda srednjih škola, pa je tako i iz Srednje škole “Vitez” učešće uzelo osam učenika, po dva iz svakog razreda.
Ove godine učenici SŠ Vitez ostvarili su izuzetan plasman, osvojivši dva druga (Tomislav Baškarad – IV.razred i Karlo Vidović – II.razred) i jedno treće mjesto (Karolina Mlakić – III.razred).

Organizacija, za koju su najzaslužniji prof. Miro Krišto i prof. Snježana Vrebac, te ravnatelj SŠ Vitez prof. Vatroslav Matić, bila je na visokom nivou što proteklih nekoliko godina i nije bio slučaj.