Vijesti iz BiH

Unaprijeđena akcija kredita NLB Banke d.d. Sarajevo: Stambeni krediti sa fiksnom kamatnom stopom do 15 godina

NLB Banka je svoju bogatu ponudu kredita fizičkim licima dodatno unaprijedila i dosadašnji rok otplate stambenih kredita sa fiksnom kamatnom stopom, produžila sa 10 na 15 godina. Ovi krediti će omogućiti većem broju građana da investiraju u vlastiti stambeni prostor po još povoljnijim uslovima, ne razmišljajući o eventualnim promjenama visine kamatne stope u toku otplatnog perioda.

Ovom unaprijeđenom akcijom kredita želimo našim klijentima omogućiti fiksnu kamatu i ratu tokom cijelog perioda otplate. Znamo da je rješavanje stambenog pitanja najveći problem mladih ljudi, ali sigurni smo da će ovaj produženi rok otplate kredita za 5 godina, pomoći u ostvarenju njihovih snova. Naši klijenti će na taj način imati kontrolu i lakše planiranje finansijskih obaveza na dugoročnoj osnovi, a mladi ljudi će lakše doći do željenog stambenog prostora – izjavila je Lidija Žigić, izvršna direktorica i član Uprave NLB Banke.

Banka je unaprijedila i način rješavanja zahtjeva za kredit. Od sada klijenti NLB Banke d.d. Sarajevo mogu svoje zamjenske i gotovinske kredite riješiti na najbrži mogući način, uz vrlo povoljne kamatne stope.

NLB Banka d.d. Sarajevo svoje poslovanje bazira na zadovoljnim klijentima kojima maksimalnom podrškom i jednostavnom procedurom osigurava dugoročnu međusobnu saradnju.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend