U Vitezu upriličena izložba umjetničkih fotografija

Djelatnici HKD Napredak, podružnica Vitez, redovito četvrtkom („Kulturni četvrtak“ kako su ga nazvali) u svom Klubu organiziraju različit kulturni program – likovne izložbe, koncerte, tribine, predavanja, predstavljanje knjiga… što svakako, obogaćuje kulturni život stanovnika ovoga grada.

U četvrtak, 22. lipnja tako su organizirali dva zanimljiva kulturna događaja – izložbu umjetničkih fotografija, prvu od ukupno 10 koliko će ih tijekom godine organizirati u 10 bosanskohercegovačkih gradova. Organizator ove izložbe u Vitezu, prve ovogodišnje, je Foto klub Travnik, a izbor 120 fotografija autora iz cijele BiH, izvršio je član ovoga Kluba, Vitežanin Siniša Skenderija.
Nakon deset izložbi bit će izabrane i nagrađene najbolje fotografije na temelju izbora na svakoj od 10 izložbi a što, svaki put, čini imenovani stručni žiri.
O izložbi u Vitezu, o umjetničkoj fotografiji, govorio je Ozren Božanović, predsjednik Asocijacije za umjetničku fotografiju Bosne i Hercegovine, koji je i svečano otvorio izložbu.

 

 

(Izvor:vitez.info)