U Vitezu počinje kino sezona

Višemjesečna „suša“ kino filmova u Vitezu napokon je prestala. U novoj dvorani vas očekuju dva atraktivna kino filma, koji će privući najprije one mlađe posjetitelje. Sinkronizirani animirani 3 D film Angry Birds vodi nas na otok nastanjeno isključivo sretnim pticama – ili barem većinom njih. U ovom raju, Crveni (ptica s problematičnim temperamentom), ludi Chuck i nestabilni Bomba oduvijek su bili autsajderi. Ali kada otok posjete misteriozne zelene svinje, upravo će na ovu trojicu pasti zadatak da otkriju zbog čega su novopridošlice posjetile baš njihovo područje.

Angry Birds možete pogledati u srijedu 22.6.2016. godine s početkom u 18:00 sati, a već od 20:00 sati slijedi ultimativni ovogodišnji kino hit – WARCRAFT: Početak. Mirno carstvo Azerotha stoji na ivici rata kad se njihova civilizacija suoči s neustrašivom rasom osvajača: Ork ratnici bježe iz svog doma koji je na rubu propasti i žele da kolonizuju drugi svijet. Kad se portal otvori da spoji ova dva svijeta, jedna vojska se suočava sa uništenjem, a druga sa nestankom. Sa ove dvije zaraćene strane, dva heroja će krenuti jedan na drugog, a to će odrediti sudbinu njihovih porodica, njihovog naroda i njihovog doma. Tako počinje spektakularna saga o moći i žrtvovanju u kojoj rat ima mnogo lica i gdje se svako bori za nešto.

Ulaznice za kino predstave po cijeni od 4 KM već od ponedjeljka ćete moći kupiti u prostorijama Radio Viteza, a na dan projekcije – u srijedu 22. 6. 2016. godine već od 16:00 sati i na blagajni Kino Viteza.

 

angry birdsvarcraft