U petak premijera predstave “Prvo pa žensko” Gradskog kazališta mladih Vitez

Gradsko kazalište mladih Vitez za kraj 2. Dana hrvatskog kazališta u BiH priredilo je novu premijeru, pravu poslasticu za sve ljubitelje kazališta.

S ponosom predstavljamo komediju autora Žarka Milenića. Radi se o dramskom predlošku u kome prevladavaju ženski likovi, a samim tim i njihovi stavovi. Sve svoje strahove, predrasude pa čak i hirove uveliko ispoljavaju na jednom i jedinom muškarcu koji živi s njima. Zbog čega je to tako i hoće li se taj muškarac izboriti za vlastite stavove čija je postojanost također upitna, otkrijte s nama na premijernom prikazivanju predstave, poručuju iz Gradskog kazališta mladih Vitez.

U predstavi igraju: Sunčica Strukar, Berna Mišković, Marija Gudelj, Milena Bertović i Filip Križanac. Režiju potpisuje Mirna Mišković, asistent režije je Bruno Grebenar, a izvršni producent Ivan Sajević. Grafičko oblikovanje potpisuje Borislav Sučić, a fotografiju Filip Šarić.

Premijera predstava “Prvo pa žensko” Gradskog kazališta mladih Vitez bit će odigrana u petak, 21. srpnja 2017. godine, u kazališnoj dvorani Vitez, s početkom u 20,00 sati. Cijena ulaznice je 3 KM. /HMS/