U petak i subotu treći Code Music Fest u Novom Travniku

U petak i subotu u Novom Travniku će se održati treći Code Music Fest kojeg organizira radio TNT povodom 13. godina postojanja. Generalni pokrovitelj festivala je CODE. Na festivalu će nastupiti brojni bosanskohercegovački i hrvatski glazbenici, a headliner ovogodišnjeg festivala je Zabranjeno pušenje.
U petak nastupaju sarajevski bend Corbansick, splitska reggea atrakcija Zinedin Zidan i zagrebačko-splitski bend St!llness koji po prvi put nastupa u Središnjoj Bosni. Nakon koncerata koji će se održati na „Bet Live stageu“, zabava se nastavlja u TI Clubu uz lokalne dj-e.

U subotu na „Bet Live stageu“ nastupaju lokalni bendovi Crno Bijeli Svijet, No Limit i Ispod Crte te legendarno Zabranjeno pušenje. Nakon koncerta, svi posjetitelji mogu nastaviti zabavu uz poznata dj imena kao što su Black Acid i Roby Vendetta.

Točna lokacija na kojoj će se održati treći Code Music Fest je TI Club, koji se nalazi na putu za Novi Travnik (iznad benzinske pumpe Tiško benz). Ulaznica za treći Code Music Fest košta simboličnih 10 KM.

Ulaznice za festival se može nabaviti u petak i subotu na glavnom ulazu za treći Code Music Fest.

Više informacija o festivalu možete pronaći na oficijalnoj web stranici – www.cmf.tnt.ba.(vitez.info)