TRAVNIK: Danas ispraćaj i ukop poznatom gospodarstveniku i sportskom radniku

Tužna vijest stigla je jučer iz Travnika, preminuo je Mustafa Kundić – Kule, poznati gospodarstvenik i sportski radnik. Nakon kraće i teške bolesti iznenada je u 65. godini preminuo istaknuti travnički gospodarstvenik i dugogodišnji sportski radnik iz Travnika Mustafa Kundić Kule.

Kundić je rođen u Travniku gdje je proveo svoj cijeli gospodarski, društveni i sportski vijek. U gospodarskom životu istaknuo se kao dugogodišnji, uspješan vlasnik i menadžer tekstilne firme „MEN doo“ koju je učinio prepoznatljivom i respektabilnom u cijeloj BiH i regiji.

Iz bogatog sportskog angažmana vrijedi naglasiti da je Kundić bio dugogodišnji član uprave Nogomentog kluba Travnik u njegovom zlatnom dobu kada je izboren plasman u intertoto kup, te jedan period i njegov predsjednik. Kroz različite sponzorske aktivnosti pomagao je rad i drugih travničkih klubova kao i brojnih udruženja.

Dženaza namaz Mustafi Kundiću će se obaviti u četvrtak 11.04.2024.godine u Travniku poslije ikindije namaza na mezarju Ilovača a dženaza polazi ispred Šarene džamije.

Obitelji i prijateljima upućujemo najiskrenije saučešće.

izvor: Travnički.info/radiovitez.ba