Terenska nastava na Vlašiću za studente FPE i FZS

Fakultet poslovne ekonomije i Fakultet zdravstvenih studija Sveučilišta/Univerziteta ‘VITEZ’ organizirali su terensku nastavu u hotelu Blanca i kompleksu Eko-Fis na Vlašiću. „Prepoznavajući turističke i druge gospodarske potencijale, odlučili smo održati terensku nastavu za naše studente na ovim lokacijama kako bi se upoznali sa specifičnostima poslovanja, prodaje i marketinga hotela, s upravljanjem hotela i praćenjem zadovoljstva klijenata“, pojasnila je viša asistentica na FPE Tanja Gavrić, mag.oec., jedna od glavnih organizatorica ove terenske nastave.

Dodala je kako su naši studenti iskazali veliki interes i za ovaj segment nastavnog procesa iskazujući, pri tome, težnje da svoje profesionalne karijere izgrade upravo u hotelijerstvu kao gospodarskoj djelatnosti.

„Kroz ovakvu terensku nastavu želimo steći nova znanja iz oblasti poduzetništva i turizma, proširiti vidike za zapošljavanje, uopće bolje se upoznati s našom turističkom ponudom, a uz to i iskoristiti vrijeme da kroz druženje s kolegama razmjenjujemo stečene dojmove“, poručili su studenti FPE koji su boravili na Vlašiću.

Naši studenti, predvođeni također i višim asistentom na FPE mr.sc. Erdinom Hasanbegovićem, višom asistenticom na FZS mr.sc. Habibom Ganić te višim asistentom na FPN mr.sc. Mirzom Čauševićem, posjetili su i kompleks Eko-Fis na Vlašiću gdje su također obišli objekte koji su primjer uspješnog turističkog poslovanja i iskorištavanja drugih gospodarskih potencijala, a što će im biti od iznimne koristi u daljnjem nastavnom procesu.

Treba naglasiti kako su naše završene studentice Fakulteta zdravstvenih studija već počele graditi profesionalnu karijeru u svoj struci i to upravo u hotelu Blanca i turističkom kompleksu Eko-Fis, što je još jedna potvrda da naše Svučilište/Univerzitet obrazuje stručne i kvalitetne kadrove koji zadovoljavaju potrebama suvremenog tržišta rada.

Ovom prilikom Sveučilište/Univerzitet VITEZ zahvaljuje se zaposlenicima i managementu hotela Blanca i kompleksa Eko Fis na Vlašiću na srdačnom dočeku naših studenata i nastavnog osoblja kao i profesionalnom pristupu svim aktivnostima u sklopu terenske nastave Sveučilišta/Univerziteta VITEZ.