Tajno vjenčanje Ane Ivanović i Bastiana Schweinsteigera

Otkako se prije pola godine pojavila informacija da će se tenisačica Ana Ivanović i nogometaš Bastian Schweinsteiger vjenčati, par se trudio sve podatke o tom sretnom danu zadržati za sebe. Bili su toliko ustrajni u tome da su, navodno, i uzvanicima poslali pozivnice na kojima je samo datum vjenčanja bez mjesta na kojem će se održati te s napomenom kako muškarci obavezno moraju nositi smoking. Svatko od 300 uzvanika morao je potpisati i ugovor o tajnosti informacija i obvezati se da na vjenčanju neće koristiti mobitel ni fotoaparat, a u slučaju da netko od uzvanika prekrši ovaj ugovor mladenci ga mogu tužiti.

Kao datum vjenčanja u medijima se spominjao 4. lipnja, a kao mjesto srpski mediji navodili su Beograd, točnije hotel Hyatt, no mladenci su se predomislili i svadbenu ceremoniju odlučili preseliti u Veneciju.

Svoju ljubavnu priču odlučili su okruniti u romantičnom ambijentu hotela Aman Canal Grande gdje su svoje sudbonosno da prije dvije godine izgovorili i George Clooney i Amal Alamuddin. Je li se vjenčanje zbilja odigralo ovog vikenda, medijima nije poznato jer su uzvanici očito odlučili poštovati ugovor s mladencima, ali s obzirom na to da će Schweinsteiger od petka biti na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, a Anu čekaju pripreme za Wimbledon, ovo im je bio zadnji slobodan datum ovog ljeta i moguće je da se par zbilja vjenčao.

U tom slučaju točne su i informacije kako na vjenčanju nije bio Novak Đoković koji je ovog vikenda igrao Roland Garros i osvojio ga.

Neki kažu da Novak, bez obzira na turnir, ne bi došao na vjenčanje jer nije bio ni pozvan. Naime, bliski prijatelji Ane Ivanović kažu kako ga nije ni zvala jer se ljuti što ona nije dobila pozivnicu za njegovu grandioznu svadbu.

(vecernji.hr)