Stallone ponovno glumi Ramba: ‘Imam manje akcijskih scena…’

Rambo se mora suočiti s prošlošću i otkriti svoje nevjerojatne borbene vještine kako bi se osvetio u posljednjoj misiji. To označava posljednje poglavlje legendarne sage, piše u opisu novog trailera.

Legendarni Rambo vraća se na veliko platno! Krajem rujna premijerno će se prikazati peti dio akcijske sage ‘Rambo: Last Blood’ u kojemu će ponovno glavnu ulogu imati Sylvester Stallone (73). 

Mjesec dana prije premijere objavljen je trailer. Radnja filma odvija se u Meksiku i SAD-u, a Rambo živi na ranču i boluje od PTSP-a. 

– Mora se suočiti s prošlošću i otkriti svoje nevjerojatne borbene vještine kako bi se osvetio u posljednjoj misiji. To označava posljednje poglavlje legendarne sage – piše u opisu novog trailera. 

Foto: Screenshot/youtube

Stallone nije mlad kao nekad dok je glumio Ramba pa je priznao kako je morao smanjiti broj akcijskih scena u kojima glumi.

– Srce je voljno, ali tijelo mi poručuje da ostanem doma.  smanjiti broj akcijskih scena u kojima sudjeluje. “Srce je voljno, ali tijelo mi poručuje – ostani doma. Poput onih boraca koje zgaze na posljednjem meču. Prepusti to nekom drugome – našalio se nedavno glumac. 

Foto: Screenshot/Youtoube

(24sata.hr)