Spektakularni Make up Factory Masterclass održan u hotelu Hills u Sarajevu!

U četvrtak 29.08., hotel Hills je bio domaćin najvećeg make-up eventa održanog u Bosni i Hercegovini. CM cosmetic market, kao najveći lanac drogerije u BiH i Ovnak d.o.o., kao ovlašteni uvoznik i distributer, organizirali su spektakularan Make up Factory Masterclass koji je nadmašio očekivanja svih prisutnih.

Eventu je prisustvovalo preko 150 profesionalaca koji nisu krili svoje oduševljenje prikazanim tehnikama i prezentacijom glavnog Make up Factory vizašista i internacionalnog make up trenera, Diega Schobera.

Prikazana su dva looka, tzv. bridal i glam look. Pored predstavljenih tehnika, profesionalni make up artist, Diego, podijelio je savjete o radu s klijentima, dodatno motivirao učesnike te entuzijastično prezentirao proizvode Make up Factory u čijem razvoju i sam sudjeluje.

Make up Factory je njemački brend koji ispunjava najviše standarde kvalitete namijenjene profesionalnim make-up artistima i svim ženama koje žele profesionalni make-up. Stroga kontrola kvalitete fokus stavlja na sastav proizvoda, te je svaki proizvod pogodan za osobe s osjetljivom kožom.

Moderator eventa bila je Aleksandra Gudelj, jedan od najpoznatijih regionalnih make-up artista. Make up Factory Masterclassu prisustvovale su i ostale zvijezde BiH make up scene: Tamara Udovičić, Mersiha Beganović i Ajdin Fejzić, a posebna gošća bila je i TV zvijezda Ana Bavrka! Jedan od modela bila je i jet-set ikona Hana Hadžiavdagić Tabaković..

Svi učesnici dobili su Make up Factory certifikate s potpisom Diega Schobera.