Sezona za pamćenje Judo kluba ”Vitez”

Jučer je održana Izvještajna skupština Judo kluba ”Vitez” na kojoj su prezentirani Izvješće o radu i Financijsko izvješće za 2009. godinu, te Prijedlog programa rada i Prijedlog financijskog plana za 2010. godinu. Skup je pozdravio u ime Olimpijskog komiteta BiH, te Judo saveza BiH i Judo saveza Herceg-Bosne,  Slavko Sikirić, a pozdrave je uputila i prva, sada počasna, predsjednica JK Vitez i zamjenica ministra obrane BiH, Marina Pendeš.
Također, predsjednik Judo kluba ”Vitez”, Mario Magerl, dodijelio je prigodna priznanja i zahvalnice osobama i institucijama koje su kroz proteklu godinu značajno pomogle i doprinijele radu kluba. Priznanja, odnosno zahvalnice su dobili Marina Pendeš, Općina Vitez, TC FIS, Ecos, Ivan Sajević, Vatroslav Matić, caffe City, Lašva komerc, JKP Vitkom, Multimedia Print. Zahvalnica će biti naknadno uručena TSV ”Murnau” i Nikoli Kolaku, trener ovoga njemačkog kluba, koji su JK Vitez poklonili 85 metara četvornih tatamija.

Nakon dodjele priznanja i zahvalnica za sve članove i goste Skupštine upriličen je prigodan domjenak.

JK Vitez, predvođen Josipom Stojakom i Mariom Magerlom, u protekloj godini zabilježio je iznimne rezultate i sasvim je sigurno, usprkos činjenici kako je riječ o najmlađem sportskom kolektivu u našem okruženju, da je jedan od najuspješnijih klubova u Vitezu i Središnjoj Bosni. Sve pohvale idu i za besprijekorno organiziranu Izvještajnu skupštinu koje se ne bi postidio ni jedan sportski kolektiv u BiH.

{gallery}vijesti/judo{/gallery}