Samsung Galaxy Note 8 dostupan na prodajnim mjestima HT ERONET-a

Nakon bh. premijere najnovijeg Samsungova Galaxy Notea 8 u Galeriji kraljice Katarine u Mostaru, koju je organizirao Samsung Electronics u suradnji s HT ERONET-om, ovaj uređaj dostupan je na prodajnim mjestima HT ERONET-a za sve one koji ga žele izbliza pogledati i isprobati.

 

Galaxy Note 8 uskoro će i službeno biti u prodaji, a u ponudi HT ERONET-a moći će se dobiti za 1 KM uz SUPER VIP tarife.

Zbog čega je ovaj uređaj svojevrsno tehnološko „čudo“?

Naime, Galaxy Note8 korisnicima pruža niz pogodnosti koje su novina na tržištu. Uz veći, kako iz Samsunga ističu ‒ beskrajni ekran koji se može udobno smjestiti u ruku, tu je i olovka S Pen za još osobniju komunikaciju i trenutno najbolja Samsung kamera na pametnom telefonu za snimanje fantastičnih fotografija.

Dizajn Galaxyja Note8 inspiriran je današnjim načinom života korisnika, u kojemu tehnologija ima važnu ulogu.

Samsung je prvi put uveo Note seriju 2011. godine. Od tada se oformila zajednica entuzijasta koji imaju afiniteta za velike Note ekrane i S Pen olovku. Prema istraživanju tržišta koje je uradio Samsung, 85 posto korisnika Galaxy Notea kažu da su ponosni što mogu pokazati svoje uređaje i preporučuju ih prijateljima, a 75 posto korisnika kaže da je to najbolji telefon koji su ikada imali.