Rosario spreman za Messijevo vjenčanje: Osiguran i prijenos uživo

Rosario je spreman za Messijevo vjenčanje, a koga god interesira u gradu će na velikom ekranu moći pratiti prijenos uživo.

Ovog petka u Rosariju će Leo Messi i Antonella Roccuzzo reći sudbonosno da. Oženit će zvijezda Barcelone tako dugogodišnju djevojku s kojom ima dva sina, Thiaga i Matea.

Na vjenčanju će biti 260 gostiju, te čak 150 novinara. Za usporedbu, još jedna argentinska nogometna legenda, Diego Maradona, kada se ženio Claudijom Villafane 1989. imao je 1200 gostiju uključujući i bivšeg talijanskog premijera Silvija Berlusconija.

Messi je zvao samo bliskije ljude, pa je tako poziv Maradoni izostao. Neće biti niti jednog trenera iz Barcelone, pa tako ni bivšeg Luisa Enriquea. Opravdani izostanak ima i Iniesta koji čeka rođenje trećeg djeteta.

No, zato se očekuje Gerard Pique, iako njegova partnerica Shakira nije u baš nekim odnosima s Antonellom. Uz njih bit će tu Luis Suarez, Ivan Rakitić, Cesc Fabregas.

Rosario je potpuno spreman za događaj godine, a koga god interesira u gradu će na velikom ekranu moći pratiti prijenos uživo.

(www.goal.com)