Lokalne vijesti

Redoslijed nastupa prijavljenih političkih subjekata u Izbornom programu Radio Viteza

U prostorijama Radio Viteza danas je obavljeno Javno izvlačenje redoslijeda nastupa političkih subjekata u našem Izbornom programu.

Podsjetimo, Radio Vitez je objavio Javni poziv za prijavu zainteresiranih političkih subjekata za sudjelovanje u Izbornom programu, a krajnji rok za prijavu bio je petak, 23.10.2020. godine. Do tog roka stigle su prijave slijedećih političkih subjekata:

SDP- Socijaldemokratska partija BiH,

SDA – Stranka demokratske akcije,

HDZ 1990,

Naša stranka,

Demokratska fronta,

Koalicija HDZ BiH, HSS Stjepana Radića, HKDU BiH, te

GORAN PEJAKOVIĆ – kandidat HDZ BiH za načelnika Općine Travnik/Mario Gučanin Gazibarić – nositelj liste HDZ BiH, HSS STJEPANA RADIĆA za OV Travnik.

Radio Vitez će, u okviru svog Izbornog programa, realizirati emisije Predstavljanja i Sučeljavanja, uz postojeće Izborne kronike, u kojima se emitiraju priopćenja i informacije o predizbornim aktivnostima političkih subjekata.

U nastavku možete pogledati video s Javnog izvlačenja redoslijeda nastupa političkih subjekata u našem Izbornom programu…

EMISIJE PREDSTAVLJANJA:

29.10. (četvrtak) HDZ 1990,

30.10. (petak) Naša stranka,

2.11. (ponedjeljak) GORAN PEJAKOVIĆ – kandidat HDZ BiH za načelnika Općine Travnik/Mario Gučanin Gazibarić – nositelj liste HDZ BIH, HSS Stjepana Radića za OV Travnik,

3.11. (utorak) SDA,

4.11. (srijeda) SDP BiH,

5.11. (četvrtak) Demokratska fronta i

6.11. (petak) Koalicija HDZ BiH, HSS Stjepana Radića, HKDU BiH.

EMISIJE SUČELJAVANJA:

9.11. (ponedjeljak) SDP BiH i SDA,

10.11. (utorak) Naša stranka i DF i

11.11. (srijeda) HDZ 1990 i Koalicija HDZ BiH, HSS Stjepana Radića, HKDU BiH.

SUČELJAVANJE KANDIDATA ZA NAČELNIKA OPĆINE VITEZ:

12.11.2020. godine: Advan Akeljić (SDA) i Boris Marjanović (HDZ BiH, HDZ 1990, HSS SR)

NAPOMENA: Sve emisije počinju u 12 sati. Emisije Predstavljanja traju po 15 minuta, a emisije Sučeljavanja po 45 minuta, kao i emisija Sučeljavanja kandidata za načelnika Općine Vitez.

Svi predstavnici političkih subjekata, koji će gostovati uživo u Izbornom programu Radio Viteza, dužni su pridržavati se pravila ponašanja u vrijeme pandemije koronavirusa, propisanih od strane nadležnih kriznih stožera.

(Radio Vitez)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend