Ragbi: Nakon poraza od Partizana, Vitežani se pripremaju za susret protiv Novog Beograda

Protekloga vikenda ragbijaši su igrali redovito kolo Regionalne Balkan super lige, RBSLC. U skupini Zapad, Vitežani su na stadionu Jardol, pred zavidnim brojem gledatelja, ugostili Ragbi liga klub Partizan iz Beograda.

 

 

Očekivano, slavili su gosti rezultatom 10:66. Već na samom početka utakmice Partizan je nametnuo svoju igru na koju domaćin nije imao odgovor. Pred kraj prvoga poluvremena Vitežani su uspostavili ravnotežu postigli dva zgoditka, te pokazali zavidno znanje i angažman. U drugom poluvremenu Partizan ponovno dominantan, priveo je utakmicu do kraja rutinski i zasluženo slavio rezultatom 66:10. Ekipa Partizana je jedan od glavnih favorita za ukupnog pobjednika Regionalne lige, ekipa u kojoj igraju 4,5 reprezentativaca sa zavidnim takmičarskim iskustvom. Vitežanima je ovo prvo  kvalitetno takmičenje, s ciljem da se stekne iskustvo igranjem što više utakmica, ali svakako će se kroz grupnu fazu tražiti šansa da se iznenadi jedan od protivnika kao bi se izborila završnica.

U grupi Istok Crvena Zvezda je uvjerljivo pobijedila Dorćol sa 46:0, što za mnoge poznavatelje ragbi lige predstavlja veliko iznenađenje.
Novi Beograd i Budimpešta iz grupe Zapad, kao i prvaci Bugarske i Turske iz grupe Istok,igraju svoje utakmice iza Uskrsnih blagdana.
Vitežani naredno kolo igraju kao domaćini protiv Novog Beograda 30.04.2017.godine.
Očekuje se dobra i čvrsta utakmica ekipa koje će se boriti za drugo mjesto u skupini Zapad.