Vijesti iz BiH

Radost, entuzijazam, učenje i timski rad uz Coke Summership

Jedinstvena prilika za studente – Program prakse kroz rad s mentorima, edukaciju, treninge i upoznavanje s poslovanjem Coca-Colinog sistema.

Pod sloganom „Radost, entuzijazam, učenje i timski rad“, Coca-Cola HBC B-H Sarajevo predstavila je program studentskih ljetnih praksi Coke Summership 2016 za Bosnu i Hercegovinu.

Upravljanje projektima, vještine prezentiranja, liderske sposobnosti, poslovna komunikacija i efikasno upravljanje vremenom te prodaja i marketing samo su neke od oblasti u kojima će se polaznici programa Coke Summership imati priliku usavršavati.

Mogućnost prijave za program imaju svi studenti treće i četvrte godine, apsolventi, diplomci koji su studije završili u prethodne dvije godine, kao i polaznici master studija akreditovanih univerziteta u Bosni i Hercegovini.

Svi zainteresovani studenti koji žele povećati šanse za zaposlenje i steći dodatna znanja uz zanimljivo ljeto mogu ispuniti prijavu i online test do 15. maja na web-stranici www.cokesummership.ba.

Tokom šestosedmičnog programa studenti će sticati iskustvo radeći tri dana sedmično na konkretnim projektima s mentorima i provodeći dva dana na interaktivnim predavanjima i radionicama. Putem ovog programa Coca-Cola HBC Bosna i Hercegovina nastavlja na praktične i primjenjive načine mladima pružati raznovrsna poslovna znanja i nova iskustva.

Prijave će pratiti period selekcije kandidata, a odabrani studenti pohađat će program Coke Summership tokom jula i augusta. Nakon završene prakse, svi studenti će dobiti potvrdu o završenoj praksi i ući će u bazu za potencijalne zaposlenike kompanije Coca-Cola HBC B-H Sarajevo.

Dodatne informacije i aplikacija za prijavu na program ljetnih praksi Coke Summership 2016 dostupne su na web-stranici www.cokesummership.ba.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend