Promovišite svoj poslovni uspjeh, osvojite nagradu

Ako ste vlasnik biznisa koji je mlađi od tri godine, sada imate priliku promovisati svoj poslovni model putem svoje priče, kao i osvojiti nagradu za to. Nagrade su:

1. mjesto: Besplatno predstavljanje preduzeća u medijima

2. mjesto: Usluga Microsoft Office 365 u trajanju od 12 mjeseci

3. mjesto: Usluga pristupa Internetu, NetBiz tarifni model u trajanju od 12 mjeseci

4. mjesto: Usluga pristupa Internetu, NetBiz tarifni model u trajanju od 6 mjeseci

Da biste učestvovali u ovom projektu, potrebno je da ste preduzetnici sa preduzećima koja su osnovana u protekle tri godine na teritoriji BiH, te da pošaljete jednu priču inspirisanu biznisom i nekim od dobrih ili loših iskustava u oblasti poslovanja vašeg preduzeća. Priča ne smije biti duža od dvije stranice, odnosno imati više od 20.000 karaktera, niti biti kraća od 5.000 karaktera.

Učešćem u ovom projektu dobijate besplatnu promociju, mogućnost povezivanja i umrežavanja sa drugim uspješnim preduzećima, razvoj kroz inovativno poslovanje, te korišćenje najsavremenijih usluga koje će olakšati i ubrzati vašu svakodnevnu poslovnu komunikaciju. Žiri će imati zadatak da odabere 10 najuspješnijih, najinovativnijih priča, od kojih će četiri biti i nagrađene.

Ako ste se pronašli u prethodnim redovima, imate zanimljivu priču inspirisanu biznisom, dostavite je do 1. novembra 2017. godine na adresu prijava@mtel.ba, te podijelite svoja iskustva sa drugima i promovišite uspjeh na najbolji mogući način.

(Nezavisne novine)