Prilika za mlade talente – započnite karijeru u vodećoj naftnoj kompaniji u BiH

Holdina već četvrtu godinu u sklopu Growww programa pruža priliku mladima da steknu prvo radno iskustvo kroz pripravnički staž u vodećoj kompaniji naftne industrije u Bosni i Hercegovini. Ovaj put prilika za dobijanje jednogodišnjeg pripravničkog staža pruža se u Službi upravljanja ljudskim resursima.

„Zadovoljstvo nam je što i ove godine implementiramo Growww program koji će mladim talentima omogućiti sticanje prvog radnog iskustva i svakodnevno učenje od stručnjaka iz našeg tima. U Holdini  posebnu pažnju posvećujemo mladim visokoobrazovanim talentima u BiH, te smo ponosni što im možemo pružiti priliku za poslovni razvoj“, izjavila je Selma Hadžović, direktorica Službe upravljanja ljudskim resursima.

Growww je program zapošljavanja namijenjen visokoobrazovanim mladim ljudima kojima se kroz jednogodišnji pripravnički program pruža prilika za upoznavanje i bolje razumijevanje specifičnosti naftne industrije, te njenih ključnih djelatnosti. Kroz pripravnički staž, odabranim kandidatima se dodjeljuju ambiciozni poslovni ciljevi i zadaci, ali im se pruža i prilika da uče od mentora, iskusnih kolega koji ih prate u radu.

Svi zainteresirani kandidati pozvani su da se prijave na oglas do 7. aprila 2017. putem online aplikacije  gdje mogu pronaći i više informacija o samom programu i traženom stručnom profilu.

HOLDINA d.o.o. Sarajevo, kao članica INA Grupe, u Bosni i Hercegovini djeluje od 2000. godine. INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. Osnovna djelatnost HOLDINA d.o.o. Sarajevo je trgovina naftom i naftnim derivatima. Osim vodeće uloge koju ova kompanija ima na području veleprodaje nafte i naftnih derivata u BiH, HOLDINA d.o.o. Sarajevo  posjeduje i mrežu od 43 stanice širom BiH, na kojima svojim kupcima nudi visokokvalitetne naftne derivate.

(Business magazin)