Lokalne vijesti

Predstavljali se kao zaposlenici ljekarne “Katava” i prodavali lažne lijekove

Jučer, 11. veljače 2016. godine, u Policijsku stanicu Donji Vakuf prijavljeno je krivično djelo prevare. Isto je izvršeno od strane dvije nepoznate osobe. One su se predstavljale kao zaposlenici ljekarne “Katava” iz Viteza, te su starijoj ženskoj osobi prodali lijekove koji ne odgovaraju opisu na deklaraciji, a koristili su ambalažu spomenute ljekarne.

Istog dana, oko 9 i 50 sati, u PS Vitez obratio se i vlasnik navedene ljekarne te prijavio da ga pozivaju građani koji su kupili različite medicinske preparate s logom navedene ljekarne. Uz to je naveo i da osobe koje su prodavale navedene proizvode nisu zaposlenici ljekarne, te da nemaju nikakvu vezu s ljekarnom.

Iz MUP-a ŽSB apeliraju na građene da ne kupuju takve proizvode, jer postoji mogućnost štetnih posljedica za zdravlje ljudi.

“Također, molimo građane da ako im bude nuđena takvih proizvoda to prijave najbližoj policijskoj stanici, kako bi osobe koje vrše krivično djelo prevare, proizvodnje i stavljanja u promet štetnih živežnih namirnica bile procesuirane”, ističu iz MUP-a ŽSB.

 

(izvor:MUP ŽSB-a)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend