Zanimljivosti

„PAN OTVORI, UEFA EURO 2016™ OSVOJI” Novi dan, nove nagrade!

Novi dan velike nagradne igre Pan piva donosi i dnevne nagrade novim sretnim dobitnicima koju su izvučeni danas. Na adrese deset učesnika nagradne igre, koji su imali sreće da postanu dobitnici Pan ruksaka ili replike oficijelne lopte Evropskog prvenstva, šaljemo osvojene nagrade. Sretni dobitnici danas dolaze iz Travnika, Jajca, Tuzle, Kaknja i Žepča.

Replike oficijelne lopte UEFA EURO 2016™ osvojili su: Vinko Pristav iz Tuzle, Derviš Husan iz Travnika, Vinko Tadić iz Žepča te osobe koje su kod sms-om  poslale sa brojeva telefona 062 406 *** i 063 373 ***.

Vinko Tadić iz Žepča nagradnu igru Pan piva igrao je i ranije, a danas je osvojio loptu. “Imao sam sreće i 2012. sam, zahvaljujući Pan pivu i nagradnoj igri, išao na Evropsko prvenstvo u Poljsku na utkamicu Hrvatska – Italija. Nadam se i sada kartama za susret Hrvatska – Španija, ili za finale. To bi bilo sjajno! A ovu loptu planiram pokloniti kumčetu, vjerujem da će se mnogo obradovati”, podjelio je sa nama.

Samir Kasumović iz Travnika, Mario Ladan iz Jajca, Azra Duraković iz Tuzle, Vedran Mehić iz Tuzle i Jasna Hodžić iz Kaknja dobitnici su ruksaka Pan UEFA EURO 2016™.

Jedan od sretnih dobitnika možete biti i Vi!

Pronađite kod na unutrašnjoj strani čepa Pan piva, koji se nalazi na proizvodima Pan Lager povratnoj boci 0,5l i Pan Lager Mega pet 2l, i pošaljite SMS-om na broj 091 212 410 ili putem www.pan.ba.

Možete slati neograničen broj kodova sa istog broja te tako povećati šanse za osvajanje neke od sjajnih Pan nagrada, među kojima su dnevne nagrade ali i karte za utakmice Evropskog prvenstva!

Osvježite se uz Pan i okušajte svoju sreću! Šaljite kodove sa čepova PAN piva i osvojite jednu od 514 vrijednih nagrada!

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend