Otvorenje prvog bike parka u BiH početkom srpnja ove godine

Vitežani će za dva mjeseca dobiti prvi biciklistički park u Bosni i Hercegovini sa svim sadržajima.Radovi na završetku puta sa Gradine prema odmorištu za bicikliste privodi se kraju.

Slobodan Brkić-Boca veliki entuzijast i predsjednik BK Vitez za portal Flash.ba je izjavio:”Radimo put prema bike parku sa kojega će se moći dolaziti u park ali i sa kojega će se moći gledati utrke biciklista.Ovdje ćemo napraviti i klupe tako da građani imaju lijep pogled.
Moram reći da nam je trgovački lanac DM novčano pomogao ovaj projekt a evo gradilište su posjetili i načelnik općine Tomislav Bošnjak Matić te predsjednik općinskog HDZ-a Vitez Boris Marjanović.
Obećali su potporu i vjerujem da će prvi bik park ovakve vrste u BiH biti otvoren 09.07.2017. godine kada se u Vitezu održava i državno prvenstvo BiH u biciklizmu.
Također bi želio istaknuti i Alojza Mlakića koji pomaže i podržava ovaj projekt vrijedan pozornosti ne samo općine Vitez nego i šire”, rekao nam je Slobodan Brkić – Boca voditelj ovoga projekta.

 

(Izvor:Srećko Stipović-Flash.ba)