Zanimljivosti

Osvanuli grafiti na bilbordima u Sarajevu

Na bilbordima za brand STR8 u Sarajevu osvanuli su grafiti sa personaliziranim istinama umjetnika. Šarene boje i zanimljive istine uz prateće ilustracije upotpunile su priču koja stoji iza ovog branda. Neobična kampanja #Sprayyourtruth ima za cilj da ohrabri jači spol da otkrije svoju unutarnju istinu.

Brand STR8, vjerni pratilac muškaraca već duži niz godina, pokrenuo je #Sprayyourtruth kampanju sa ciljem da ohrabri jači spol da otkrije svoju „unutarnju istinu“. Povodom početka kampanje na ulicama glavnog bh. grada  postavljeni su bilbordi sa jednostavnom komunikacijom SPRAY YOUR TRUTH.

Nekoliko dana su bilbordi bili prazni, a onda je uslijedila neobična reakcija.

Anonimni umjetnici su odgovorili na izazov i „nasprejali“ svoju istinu te tako kreirali prve ručno rađene bilborde u BiH koji poručuju: Music Is My Life, If I Can Dream It I Can Do It, Art Is Creativity, Creativity Is Passion, Passion Is Art.

Bilbordi su samo jedan segment aktuelne kampanje koja promoviše novu liniju mirisa Live True, namijenjenu hrabrim muškarcima kojima nije problem otkriti emocije. Kampanja će biti upotpunjena i nagradnim takmičenjem koje počinje 15. maja, a bit će ozvaničeno zanimljivim eventom u Sarajevu na kojem će grafiteri još jednom biti u prilici pokazati šta znaju, a sve uz DJ-a i ulične plesače.

Za više informacija posjetite Facebook stranicu STR8 BiH.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend