OŠ Bila slavi 96.godina postojanja i rada

U petak, 26. travnja 2024. godine, OŠ Bila slavi Dan škole to jest 96. godina postojanja i rada škole.

Prema Godišnjem planu i programu rada taj dan je radni nenastavni dan, dakle nema redovne nastave. Na taj dan imat ćemo svečanu priredbu povodom Dana naše škole, koju su pripremili učenici naše škole, a koja će se održati u amfiteatru naše škole s početkom u 12:00 sati. Na tu priredbu pozivamo sve učenike i vaše roditelje/skrbnike.

Generalna proba za priredbu bit će u četvrtak, 25. travnja 2024. godine, nakon održanog trećeg sata redovne nastave.

Povodom obilježavanja Dana naše škole, bit će organizirana i sportska  natjecanja, kao i tematska izložba likovnih radova učenika naše škole.

Svi učenici u školu trebaju doći do 11:45, a prijevoznici će sa svojih polaznih stanica ka školi krenuti u 11:30! Povratak kućama je nakon završetka svečane priredbe (oko 12:45).

Pozivam sve učenike da na jedan kulturan i dostojanstven način proslavimo Dan naše škole.

SVIM UČENICIMA I DJELATNICIMA ČESTITAM DAN NAŠE ŠKOLE !

U ponedjeljak i utorak u Gradskoj sportskoj dvorani, održane su Sportske igre mladih, na kojoj su sudjelovali i učenici naše škole. Svi sudionicima koji su predstavljali našu školu zahvaljujem na sudjelovanju, a pobjednicima čestitam na izvrsnim rezultatima. Konačne rezultate ćemo uskoro dobiti od organizatora, a ono što sigurno znamo je to da dosta učenika naše škole ide na državno natjecanje, koje će se održati 18. lipnja 2024. godine u Sarajevu- poručili su iz OŠ Bila.