Organiziran odlazak na utakmicu Hrvatska – Grčka

Udruga navijača Hrvatske nogometne reprezentacije „Uvijek vjerni – Herceg Bosna“ organizira 9.11.2017. za svoje članove odlazak autobusom u Zagreb na utakmicu Hrvatska – Grčka. Prijevoz će biti organiziran iz svih gradova Herceg Bosne.

 

Polazak autobusima je u ranim jutarnjim satima u četvrtak, 9.11.2017. Putujemo najbržom rutom i autocestom. Po dolasku u Zagreb ćemo se družiti s navijačima u središtu grada kod kafića Cosmopolitan u Bogovićevoj ulici. Nakon toga ćemo krenuti prema Maksimiru i poslije utakmice povratak autobusima.

Prijave za ulaznice i putovanje na utakmicu protiv Grčke u Zagreb su do subote 4.11. ,sve tamo do 21h. Broj mjesta je ograničen, stoga javite nam se na vrijeme. Molimo članove i navijače da se jave svojim povjerenicima ili na stranicu uvijekvjerni.info, mail marketing@uvijekvjerni.info i tel: 063 670 035 i 063 413 464.

Također još jednom napominjemo da je odlukom Fife i nacionalnih saveza se odustalo od odlaska gostujućih navijača i hrvatski navijači ne će imati pravo na kupovinu ulaznica u Grčkoj niti ćemo organizirati gostovanje.

 

Obavijest za članove koji  idu u Zagreb na utakmicu u svom aranžmanu:

Okupljanje za članove će biti u caffe bar-u  “Cosmopolitan” na križanju Bogovićeve i Gajeve ulice u 12h, a dobrodošli ste i ako dođete ranije. Ukoliko nekome treba osigurati smještaj u gradu, slobodno se javite na telefon: 098 919 34 00 – Damir

Veselimo se Vašem dolasku i očekujemo glasnu i primjerenu podršku našoj reprezentaciji!

 

(Udruga Navijača „Uvijek vjerni – Herceg Bosna“)