Svijet

Oglašen crveni alarm u Trstu: Opasna psina pliva Jadranom!

Visoko uzdignutom crvenom zastavicom i povicima da odmah izađu iz mora, spasioci na trščanskoj plaži dali su do znanja brojnim kupačima da im prijeti opasnost iz dubina.

Na tršćanskim plažama oglašen je crveni alarm zbog morskog psa. Morskog psa uočio je ribar Alessandro Cralli (44) dok je plivao u moru. Nešto kasnije, bliski susret sa psinom imali su i supružnici Esposito.

–  Bilo je gotovo 13 sati kada smo ugledali da se površina mora nekako čudno mreška. Supruga i ja smo se tada sunčali i hvala bogu nismo bili u moru. Najprije smo ugledali crnu siluetu vrlo blizu površine, a tada i peraju kako izranja te donji dio leđa morskog psa. Izronio je na udaljenosti manjoj od dvadeset metara od plaže, a prema našim procjenama bio je dužine metar i pol do dva metra – ispričali su za ‘Il piccolo’ supružnici Ezio Di Francesco i Nella Esposito, koji su na godišnjem odmoru u Trstu.

Visoko uzdignutom crvenom zastavicom i povicima da odmah izađu iz mora spasioci su dali do znanja brojnim kupačima da im prijeti opasnost iz dubina.

Alarmirane su i sve interventne službe, od Lučke kapetanije do Obalne straže, koje su se bacile u potragu za neželjenim gostom.

(24sata.hr)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend