Održane sjednice Općinskog odbora i Provedbenog izbornog stožera HDZBiH Vitez

U neobičnom, ali izuzetno lijepom, prirodnom ambijentu na izvorištu Kremenik u Vitezu članovi Općinskog odbora HDZBiH Vitez te kandidati za nadolazeće Lokalne izbore održali su sastanke Provedbenog izbornog stožera i Općinskog odbora.

Na sastanku Provedbenog izbornog stožera, kojim je predsjedavao kandidat za načelnika općine Vitez, Tomislav Bošnjak-Matić razgovarano je o okvirnom planu kampanje, a voditelji odjela pri Provedbenom izbornom stožeru iznijeli su svoje zamisli za pojedine oblasti, koje će biti finalizirane tijekom narednog tjedna.

Na sjednici Općinskog odbora, u proširenom sazivu razgovaralo se aktualnoj političkoj situaciji, te pripremama za Lokalne izbore koji će biti održani 2. listopada. Naglašena je izuzetno bitna uloga svih u stranačkoj strukturi kako bi se postigao što bolji izborni rezultat. S time u vezi dogovorene su zadaće i aktivnosti u kojima su prepoznati svi ogranci i dužnosnici.

Nakon radnih sastanaka nazočni su ugodno druženje nastavili uz večeru, razgovor i razmjenu mišljenja o raznim aktualnostima.

 

 

(Izvor: OO HDZ BiH Vitez)