Održana sjednica Ocjenjivačkog suda “Izbora najboljeg sportaša KSB za 2021. godinu”

U prostorijama Sportskog saveza KSB održana je 1. sjednica Ocjenjivačkog suda “Izbora najboljeg sportaša Kantona za 2021. godinu”.

Ocjenjivački sud u sastavu Vlatko Glavaš, predsjednik, Elizabeta Križanac, potpredsjednica i članovi Nusret Baručija, Almedin Kolonić, Anto Žunjić, Edhem Ekmeščić i Ervin Prosjanović razmatrao je 118 nominacija u 22 kategorije što govori o teškom zadatku članova Ocjenjivačkog suda posebno u uvjetima pandemije izazvane virusom Covid 19 zbog čega su otežani uvjeti za odvijanje trenažnog procesa održavanja i organizacija sportskih događaja u ekipnim i pojedinačnim natjecanjima.

Radeći u otežanim uvjetima svaki sportski rezultat i uspjeh ima dodatnu vrijednost i težinu i zbog toga je Ocjenjivački sud imao još veću odgovornost i zadatak pred sobom.

Prijedlog Ocjenivačkog suda razmotrit će Upravni odbor Sporskog saveza KSB na sjednici zakazanoj za četvrtak, 3. veljače 2022. godine, a konačnu odluku o najboljim među najboljim sportašima, sportskim ekipama i radnicima KSB donijet će Organizacijski odbor “Izbora najboljeg sportaša Kantona za 2021. godinu”.