Lokalne vijesti

Održana Izvještajna Skupština HPD Vitez; nova predsjednica Društva Dragana Sivonjić

U nazočnosti velikog broja članova HPD “Vitez” i gostiju, u subotu je, u Planinarskom domu u Zaselju, održana redovita izvještajna, ali istovremeno i reizborna Skupština ovog Društva.

 

Nakon izbora radnog predsjedništva, zapisničara i ovjerivača zapisnika, pristupilo se zasjedanju Skupštine, usvajanju dnevnog reda i točaka koje su navedene u istom. Sjednicom je predsjedao Tomislav Žuljević, član UO HPD “Vitez”.

Izvješće o radu u 2017. godini, Financijsko izvješće, Plan rada za 2018., kao i izvješća Suda časti i Nadzornog odbora, jednoglasno su usvojeni.

S obzirom da dosadašnji predsjednik HPD “Vitez”, Dragan Radeljić, uskoro preuzima dužnost predsjednika PS Herceg – Bosne, te napušta poziciju predsjednika Društva i UO, bilo je potrebno kooptirati novog člana UO i izabrati novog Predsjednika/cu.

Na temelju provedenih izbora u Društvu iz 2017. godine, novi član UO je Anto Toljušić, koji je izabran i za tajnika Društva, a za novu predsjednicu jednogasno je potvrđena dosadašnja tajnica,  Dragana Sivonjić.

Agica Topalović je imenovana novim članom Nadzornog odbora.
Na kraju službenog dijela Skupštine, nazočnima su se obratili i gosti iz PD Kalnik Križevci, PD KUK Novi Travnik, UP Raduša Uskoplje i PD TIM Busovača.

Dosadašnji predsjednik Dragan Radeljić je dodijelio prigodne zahvalnice voditeljima – instruktorima planinarske škole i visokogorkog tečaja, a prigodno je darovao i bivšu predsjednicu Društva Višnju Žuljević i novu predsjednicu Draganu Sivonjić.

Nakon Skupštine upriličen je prigodan domjenak i fešta do duboko u noć.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend